2024

Gastro Business Club

Executive Est

2024.02.20.

A februári Executive Estünkön régi-új helyszínünkön találkoztunk, hiszen sok év után újra a Naphegyen szerveztünk üzletember találkozót. A Sunhill Bistroban a Szentesi Pince borait kóstolhattuk a vacsora mellett. Az AI vállalkozásokra gyakorolt akcelerációs hatásáról beszélgettünk előadónkkal, az Obuda Uni Venture Capital vezérigazgatójával, Hild Imrével.

« 1 A 6 »

Gastro Business Club

Executive Est

2024.01.24.

A januári üzletember találkozón a Béres család tagjait köszönthettük, Dr. Béres Józseffel, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnökével és Béres Klárával, a Béres Alapítvány elnökével beszélgettünk. A Gerbeaud-ház, a Béres Szőlőbirtok és Pincészetet boraira hangolt vacsora különleges alkalmat biztosított a Gastro Business Club 2024. év indításaként.

« 1 A 4 »

2023

Gastro Business Club

Executive Est

2023.09.20.

Az Executive Estünkkel a Gerbeaud Házban nyitottuk meg az új üzleti negyed évet.
A Gerbeaud Catering vacsorájával harmonizáló szekszárdi tételeket klubtagunk, Eszterbauer János mutatja be az Eszterbauer Borászattól.
Az üzleti esemény meghívott előadója: Kerezsi Miklós, a Hodler Csoport és a nemzetközi agrár és élelmiszeripari befektetési alapok kezelésére létrehozott Hodler Alapkezelő Zrt. igazgatóságának elnöke volt.
A vacsora után Niszkács Anna, a Gerbeaud Gasztronómiai Kft. tulajdonosa privát történeti sétát tartott a kávéházban a vendégeink számára.

« 1 A 8 »

Gastro Business Club

Dunai gasztronómiai program motoros jachttal

2023.08.25.

A Gastro Business Club üzleti kapcsolatépítő élményprogramján igazi nyári időben, hűsítő borokkal és a Thermomixben készült hideg gazpacho levessel vártuk a vendégeinket.
Klubtagunk, a Wiking Yacht Club prémium kategóriás motoros hajóival kihajóztunk a sződligeti kikötőben, ahol Sánta László, a bormesterek.hu cégvezetője tartott borkóstolót Balla Géza és Áts Károly boraival.
A nap végén esti fényekben csodálhattuk a meg Budapest nevezetességeit.

« 1 A 5 »

Gastro Business Club

Executive Est

2023.06.21.

A Gastro Business Club Executive Estjén egy nyári hangulatú, grillvacsorát tartottunk a Budai Gesztenyés Nagyvendéglő kertjében. Az ételekhez Szijjártó Előd borász kínálta etyeki tételeit.
A gyönyörű, 120 éves, gesztenyefás, hűs, budai kis ligetben a panelbeszélgetés meghívott vendége volt Gogolák Hrubecz Zsolt, a Multinvest cégcsoport tulajdonosa.

« 1 A 6 »

Gastro Business Club

Executive Est

2023.05.24.

A Gastro Business Club Executive Estjének a Gerbeaud-ház különleges helyszíne adott otthont.
Meghívott vendégeinkkel a sikeres, céges generációváltás témájáról beszélgettünk. A panelbeszélgetés résztvevői voltak: Niszkács Anna, a Gerbeaud Gasztronómia Kft. tulajdonosa, ügyvezető igazgatója, valamint Kulcsár Tibor, a Kulcs-Soft Nyrt. alapítója.
A gasztronómiai hátteret a Gerbeaud Gasztronómia Kft. biztosította.
A vacsora tételeihez párosított borokat Márton Péter, az Oroszlános Borbirtok tulajdonosának bemutatása által ismerhettük meg.
« 1 A 6 »

Gastro Business Club

Executive Est

2023.04.26.

Az építőipari szektor két meghatározó szereplője volt a Gastro Business Club Executive Est meghívott előadója: Dr. Rázsóné Szórády Csilla, az Új Ház Zrt. vezérigazgatója, valamint Vajányi László, a RAVAK Hungary Kft. cégvezetője.
Tiszteletbeli vendégünkként Mr. Oman Almuzaki, UAE Nemzetközi Befektetői Tanács Executive Managere is köszöntötte a vendégeinket.
A St. Andrea Restaurant adott otthont az Estünknek, a séf által megalkotott menüsor ez alkalommal a Takler Borbirtok tételeivel harmonizált.
« 1 A 7 »

Gastro Business Club

Executive Est

2023.03.22.

Újra egy különleges helyszínen Millennium Házában, a megújult Olof Palme Házban szerveztük meg a Gastro Business Club márciusi üzletember találkozót.
Tiszteltbeli meghívott vendégünk H.S Saud AlShamsi, az Egyesült Arab Emírségek Magyarországi Nagykövete mutatta be gazdasági lehetőségeket a térségben.
Az est folyamán Klubtagunknak, a Stickl Yachts tulajdonosának, Stickl Tamásnak is megismerhettük az élettörténetét.
Az egyedülálló Zsolnay díszítések között Kiss Gábor boraihoz hangolt vacsorára került sor.
« 1 A 7 »

Gastro Business Club

Land Rover off-road túra gasztronómiával – Etyek

2023.03.10.

Az SBE Gastro Business Club Land Rover off-road túrája Etyekről, a Sonkamester – Official központjából indult.
A gasztronómiai élményekkel összekötött Land Rover off-road eseményünk egy remek lehetőség volt, hogy kipróbálják vendégeink az adrenalin-szintet megemelő élményvezetést és a „célon tartásra” fókuszáljon, ami az üzleti életben is az egyik legfontosabb prioritás.
« 1 A 3 »

Gastro Business Club

Executive Est

2023.02.22.

A februári Executive Estünknek a St. Andrea Restaurant adott otthont, ahol az étterem séfje, Kollár Endre készítette el az ételeket az egri borvidék egyik meghatározó pincészetének, az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok tételeihez.
A generációváltás témáját helyeztük a fókuszba ezen az üzletember találkozón.
A panelbeszélgetés vendége volt Nyúl Sándor (a Gránit Bank felügyelő bizottságának az elnöke, a Gránit Pólus igazgatóságának a korábbi elnöke, a Viktor Holding elnöke, a Budapesti Olimpiáért Mozgalom (BOM) alapító alelnöke és a Budapest School igazgatósági tagja) valamint fia, Nyúl András, a Viktor Ingatlan ügyvezető igazgatója.
« 1 A 8 »

Gastro Business Club

Executive Est

2023.01.25.

Gastro Business Club idei első Executive Estjén üzleti előadónktól Nádasi Tamástól, az Aquaprofit Tervező és Építő Zrt. igazgatóságának elnökétől, betekintést nyerhettünk a vizek világába.
Társadalmi meghívottunk Bedő Imre volt, a Férfiak Klubja alapítója, akivel arra kerestük a választ, hogy mitől köteleződik el az Y és Z generációs munkavállaló.
Az Unicum ház különleges helyszínén a Szászi Birtok borvacsorájához az Eat Me Catering készítette el a vacsorát.
« 1 A 6 »

2022

Gastro Business Club

Executive Est

2022.12.12.

Az év utolsó Executive Estjének különleges helyszínét a Zwack Unicum Ház biztosította, ahol privát, vezetett sétán megkóstolhattuk az eredeti Unicumot és az Unicum Szilvát is egyenesen a tölgyfahordókból csapolva.
A ház borkereskedésének egyik borászata, a Dobogó Pincészet, amelynek tételeit Domokos Attila borász, résztulajdonos vezetésével ismerhettünk meg.
Előadónk volt Gál Pál Zoltán, a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetségének (VIMOSZ) elnöke és Jet Travel Kft. tulajdonosa, akit többek között a szállodák, a vendéglátás és a turizmus jelenlegi helyzetéről, a várható kilátásokról kérdeztünk.
Az est folyamán bemutatkozott Gastro Business Club tagunk is, Jagodics Tamás a Cégmenedzser Szoftver Kft. ügyvezető igazgatója.
« 1 A 6 »

Gastro Business Club

Executive Est

2022.11.23.

Egy különleges helyszín, Magyarország első országos múzeuma, a Magyar Nemzeti Múzeum adott otthont a Gastro Business Club Executive Estjének.
L. Simon László főigazgató úr megnyitóját követően ebben a gyönyörű, klasszicista épületben privát tárlatvezetésen vehettek részt a vendégeink.
A panelbeszélgetés meghívott vendége Szalay-Berzeviczy Attila, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) korábbi elnöke volt, aki a helyszínen dedikálta A nagy háború százéves nyomában című, könyvét az MCC kiadásában.
Maul Zsolt Pincészet borait Maul Zsolt borász mutatta be, az ételeket a Rampart Gasztronómia készítette a borvacsorához.

« 1 A 7 »

Gastro Business Club

Executive Est

2022.11.11.

Dunaszerdahelyen, Szlovákia legjobb tematikus éttermében, a Villa Rosa-ban az etyeki Szijjártó Előd Borászat tételeihez készítette el Bindics Imre mesterszakács a kiváló borvacsorát. A továbbkóstolásnál Vladimíra Ollé, a Chateau Ruban tulajdonosa mutatta be borászatuk néhány tételét.

Meghívott előadónk Gyurovszky László volt ezen az esten, aki többek között a SAM Shipbuilding & Machinery a.s., valamint a GreenCoop csoport társtulajdonosa.

« 1 A 4 »

Gastro Business Club

Executive Est

2022.10.26.

A budapesti Executive Estünk meghívott előadója Pázmány Balázs, az Erste Alapkezelő Zrt. igazgatóságának elnöke volt, akivel többek között arról is beszéltünk, hogy miért fontos a banki háttér és a likviditás az ingatlan alap biztonsága szempontjából.
A Budai Gesztenyés Nagyvendéglőben rendhagyó módon Buday Péter mesterséf készítette el a vacsorát Frittmann Péter boraihoz hangolva.

« 1 A 6 »

Gastro Business Club

Land Rover off road élményprogram

2022.10.07.

Etyeken, a Rókusfalvy Fogadóban vártuk a Land Rover off road élményprogram résztvevőit.
A kötetlen hangulatú kapcsolatépítő eseményen Zólyomi Tamás, Etyek polgármestere is köszöntötte a Gastro Business Club vendégeit.
Viga Sport szervezésében Mini Camel Trophy Challenge elnevezésű programunkon letesztelhettük, hogy mire képesek a Defenderek.
« 1 A 2 »

Gastro Business Club

Executive Est

2022.09.14.

Hangulatos kora őszi Executive Estünkünkön a Budai Gesztenyés Nagyvendéglőben különleges BBQ finomságokhoz Eszterbauer Borászat tételeit kóstolhatták meg a vendégeink.

Az energiaellátás biztonsága, az energetikai alapinfrastruktúra és a szükséges nyersanyagok biztosítása témáról beszélgettünk előadónkkal, az MVM Csoport műszaki gyártással és kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozó leányvállalatának, az MVM OVIT Zrt. vezérigazgatójával, Dr. Ugron Gáspár Gáborral.

« 1 A 6 »

Gastro Business Club

Élményprogram – Vitorlás üzletember találkozó

2022.08.12.

A Gastro Business Club idén nyáron is elköltözött egy napra a Balaton északi partjának fővárosába, Balatonfüredre. A Gastro Business Club üzleti kapcsolatépítő élményprogramját networkinggel és borgasztronómiai kóstolókkal fűszereztük meg. A résztvevőknek lehetőségük volt céges partnereikkel együtt vitorlázni a Balatonon, amely kiváló alkalmat teremtett a kötetlen hangulatú kapcsolatépítésre. A vitorlázás folyamán a Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet borai és pezsgője mellé a Venison Gusto prémium, füstölt vadhús különlegességeiből készült falatkákat kóstolhattak vendégeink.

« 1 A 4 »

Gastro Business Club

31. Tusványos – Panelbeszélgetés “Kárpát-medencei gazdasági kitekintés” címmel

2022.07.19.-24.

A Gastro Business Club szervezésében “Kárpát-medencei gazdasági kitekintés” címmel tartottuk gondolatindító panelbeszélgetést Tusványoson, a Mathias Corvinus Collegium – Depo teraszán. Ezúton is köszönjük a Romániai Magyar Üzleti Egyesület és a Magyar Nemzeti Múzeum közreműködését. A panelbeszélgetésben Dr. Lőcsei Tamással, a PwC Magyaroszág vezérigazgatójával és Csenteri Leventével, a Magyar Telekom romániai leányvállalatának, a Combridge Kft.-nek a  vezérigazgatójával mindenkit érintő kérdésekre kerestük a választ, a gazdaság helyzet és az összefogás szükségessége is a témák között volt. Ezt kötetlen networking program követte, ahol felelős gazdasági szereplők találkozhattak egymással. Nem maradtak el a Gastro Business Clubtól megszokott elemek Tusványoson sem. Köszönet a helyi ízekért, Irénkének, valamint szarvasgomba szakértőnknek, Szakács Józsefnek a kulináris különlegességekért.

« 1 A 2 »

Gastro Business Club

Dunai gasztronómiai program motoros jachttal

2022.07.01.

Gastro Business Club üzleti kapcsolatépítő élményprogramjának kiinduló állomása a Wiking Jacht Club kikötője volt. A helyszínen Szijjártó Előd pezsgőjével vártuk a vendégeinket, melyhez Bíró Botond Boldizsár parfümséf a Zepter ArtMix Pro Premium Chef készülékében készített a számunkra egy különleges ételt. A kóstoló program után élményhajózásra indultunk a Wiking Yacht Club prémium kategóriás motoros hajóival Szentendrére, ahol a sajtok mellé Varsányi Pincészet borait kóstolhattuk. Visszaúton a sebesség élménye mellett Budapest látványosságait is megcsodálhattuk.

« 1 A 5 »

Gastro Business Club

Executive Est

2022. 06. 22.

Az I. üzleti félév utolsó clubestjét a Budai Gesztenyés Nagyvendéglő hangulatos teraszán nyitottuk meg. Az étterem séfje és Babarczi Zsuzsanna, a Babarczi Szőlőbirtok és Pince borásza (Pannonhalmi borvidék) közösen alkották meg a prémium borvacsorát vendégeink számára. Végh József, pszichológus, kriminálpszichológus, coach, szervezetfejlesztő tréner, volt túsztárgyaló előadása során a nem várt szituációk okozta stressz kezelését és építő hatásúvá formálására kaptunk hasznos tanácsokat, praktikákat. Az esten az egyik GBC klubtagunk, a Vesper Kft. ügyvezetője, Hipszki Noémi mesélt családi cégük történetéről, egyedi megoldásaikról a munkavédelem területén.

« 1 A 6 »

Gastro Business Club

Executive Est – Dunaszerdahely

2022. 06. 10.

A Gastro Business Club évente 4 alkalommal szervez vidéki helyszínen is Executive Estet. Júniusban Dunaszerdahelyen valósult meg a Kárpát-medencei üzletember találkozónk. A Villa Rosa étteremben, Szlovákia legjobb tematikus éttermében Bindics Imre séfszakács és ifj. Tiffán Zsolt borász közösen alkották meg a prémium borvacsorát vendégeink számára. Meghívott előadóink volt Gódány László, Egyházkarcsa polgármestere, valamint Mórocz Péter, Egyházkarcsa alpolgármestere és az Industrial Park projektmenedzsere.

« 1 A 4 »

Gastro Business Club

Executive Est – Nemzeti Múzeum

2022. 05. 25.

Egy különleges helyszínre, a Magyar Nemzeti Múzeumba hívhattuk meg vendégeinket a Gastro Business Club májusi Executive Estjén. Vacsora szünetében egy exclusive, privát tárlatvezetésen vehettünk rész.

Meghívott előadónk Pais József, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója volt.

A borvacsorán a Világi Winery felvidéki boraival ismerkedhettünk meg. A tételeket Kovács Attila sommelier mutatta be, melyhez a Budai Gesztenyés Nagyvendéglő séfje által párosított ételeket kóstolhattuk az est folyamán.

« 1 A 5 »

Gastro Business Club

Executive Est – Győr

2022. 05. 06.

A hulladékkereskedelemmel, feldolgozással, hasznosítással, veszélyes hulladékkezeléssel és szállítással foglalkozó Alcufer Kft. 1990-ben alakult. 2004 óta tagja az 500 legnagyobb árbevételt és adó-teljesítményt felmutató magyarországi vállalkozásnak. Referenciáik közül külön figyelmet érdemelnek az autógyárak és az autóipari beszállító cégek. Meghívott előadóink, Horváth Ferenc és Horváth Ernő, a cég tulajdonosai voltak, akik személyében nem csak kiváló kárpát-medencei vállalkozókat, hanem remek embereket is megismerhettünk. Horváth Ferenc tulajdonos családtagjaival együtt 2014-ben indította útjára a Kancellár Birtokot, amely a Nagy-Somlói Borvidék egyik legfiatalabb pincészete. A borvacsorán e pincészet karakteres tételeivel vártuk vendégeinket.

« 1 A 6 »

Gastro Business Club

Executive Est

2022. 04. 27.

A Gastro Business Club áprilisi Executive Estjének meghívott vendége volt Csák János, akinek a személyében olyan üzletembert ismerhettünk meg, aki felismeri a saját érdekein túlmutató társadalmi felelősséget is, közgazdász-szociológus, a Bank of China igazgatótanácsának tagja, Magyarország nagykövete az Egyesült Királyságban 2011-2014 között, valamint előadónk volt fia, Csák János, a Skontó Platform Kft. ügyvezetője. Budai Péter mesterséf által készített borvacsorához a borokat Bock Valér borász mutatta be, vendégünk volt továbbá Bock József, a villányi borvidék egyik legsikeresebb bortermelője.

« 1 A 6 »

Gastro Business Club

Executive Est

2022. 03. 23.

Márciusi Executive Estünkön meghívott előadónk volt a magyar piac legnagyobb IT disztribútora, az Ingram Micro Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, Virágh Attila. Bemutatkozott egyik klubtagunk, Nagy Rita, az ECMx Kft. társtulajdonosa és stratégiai igazgatója is, akik több évtizedes vállalati tartalomkezelési tapasztalattal rendelkeznek. A Kárpát-medencei üzletember találkozóra a Budai Gesztenyés Nagyvendéglő a Szijjártó Előd Borászat tételeivel harmonizáló borvacsorát készített a vendégek számára.

« 1 A 7 »

Gastro Business Club

Executive Est

2022. 02. 23.

A februári Executive Esten Buday Péter mesterséf és a Gere Tamás & Zsolt Pincészet közös, prémium borvacsoráján vehettünk részt. Meghívott előadónk Nógrádi György, magyar biztonságpolitikai szakértő, közgazdász, egyetemi tanár, a hadtudományok kandidátusa volt.

« 1 A 7 »

Gastro Business Club

Executive Est

2022. 01. 26.

Az idei első, budapesti Executive Esten a Takler Borbirtok borvacsoráján Takler András mutatta be a pincészet kiváló tételeit, amelyhez a Budai Gesztenyés Nagyvendéglő készítette el az Est ételsorát. Előadónk Dudás László volt, aki kezdetek óta a ZEPTER Ungarn Kft. csapatát erősíti, 5 éve a cég ügyvezető igazgatója.

« 1 A 6 »

2021

Gastro Business Club

Karácsonyi Est

2021. 12. 15.

A Club Karácsonyi Estjének előadója Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója, valamint Miklovicz Péter, a Gordius Solutions Tender Kft. tulajdonosa volt, akit a várható, jövő évi pályázatokról is kérdeztük a panelbeszélgetés során.

Karácsonyi különleges menüt a Budai Gesztenyés Nagyvendéglő jóvoltából kóstolhattuk, valamint Áts Károly Pincészet és a Balla Géza Borászat tételeit a bormesterek.hu cégvezetője, Sánta László sommelier mutatta be az est folyamán.

« 1 A 5 »

Gastro Business Club

Executive Est

2021. 11. 24.

A budapesti Executive Esten Buday Péter mesterséf és a Babits Pincészet közösen megalkotott borvacsoráját kóstolhattuk. Az est panelbeszélgetésén az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. vezérigazgatója, ifj. Chikán Attila, valamint Győri-Dani Lajos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető-alelnöke vett részt.

« 1 A 6 »

Gastro Business Club

Executive Est – Győr

2021. 11. 19.

Kárpát-medencei üzletember találkozót tartottunk a győri Lamareda Étteremben, az egri Torma Pince boraira hangolt borvacsorával. Meghívott vendégeink voltak Ambrovics László, a Minit Slovakia dunaszerdahelyi vállalatának ügyvezető igazgatója, társtulajdonosa, KommR Karl Schmiedbauer, a Wiesbauer Holding Rt. felügyelőbizottság elnöke, valamint Henry Heumann, a Wiesbauer-Dunahús Kft. ügyvezető igazgatója.

« 1 A 4 »

Gastro Business Club

Operatív Vezetői Est

2021. 10. 27.

A GBC Operatív Vezetői Est panelbeszélgetésének meghívott vendége volt Kozák Luca olimpikon, csúcstartó magyar bajnok gátfutó és Kosaras Renáta, sport – marketingkommunikációs & sportdiplomáciai szaktanácsadó valamint Varga Miklós, a Wiking Yacht Club tulajdonosa és igazgatója. A Budai Gesztenyés Nagyvendéglő által készített őszi ízvilágú borvacsora mellé az egri Varsányi Pincészet tételeit kóstolhatták meg vendégeink.

« 1 A 6 »

Gastro Business Club

Executive Est

2021. 09. 29.

A Gastro Business Club következő budapesti Executive Estjét Buday Péter mesterséf és a villányi Tiffán’s Pincészet közös borvacsorájával tartottuk újra a SIL Design Centrumban. Meghívott előadónk Sófalvi Attila, a Mars vállalat magyar és szlovák ügyvezető igazgatója volt.

« 1 A 5 »

Gastro Business Club

Vitorlás Üzletember Találkozó

2021. 09. 04.

A szombati vitorlás üzletember találkozón élményvitorlázással egybekötve búcsúztattuk a nyarat a Balaton közepén. Az üzleti kávézást követően kihajóztunk és a bőséges magyaros tál mellé Gyulki Krisztián borait kóstolhattuk.

« 1 A 4 »

Gastro Business Club

Üzletember Találkozó – Bécs

2021. 09. 01.

Az osztrák VIP üzletember klubbal közös SBE Gastro Business Club üzleti találkozón közel 100 magyar és osztrák vendég előtt mutatkozhattunk be, valamint hasznos gazdasági elemzéseket hallhattunk.

Magyarország Bécsi Nagykövetségének impozáns, barokk épületében zajló nemzetközi networking program remek lehetőséget nyújtott számunkra a CED Közép-európai Gazdaság Fejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.-vel való egyeztetésre.

Természetesen a Kárpát-medencei bővítési terveinket helyeztük a középpontba, amelynek következő találkozóit hamarosan folytatjuk.

Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy a 42 éves, osztrák VIP üzletember klubbal – Grabner Wirtschaftsrunde – közös klubtalálkozót és networking estet tartott az SBE Gastro Business Club Bécsben.

A kitűnő vacsorát Dúzsi Tamás Pincéje / Tamás Dúzsi’s Winery boraival, a Babits Pincészet pezsgőivel, valamint a Truffle Gourmet szarvasgombás falatkáival fűszereztük meg.

« 1 A 2 »

Gastro Business Club

Executive Est – Győr

2021. 07. 22.

A Gastro Business Club Kárpát-medencei bővítése részeként – a dunaszerdahelyi és a balatoni üzletember találkozó után – most Győrben folytattuk klub fejlesztését. A LAMAREDA Étterem és Bisztróban fogadtuk a vendégeinket, amely a Dining Guide Étteremkalauz 2020 értékelése alapján bekerült a TOP10 Vidéki éttermei közé. Az első győri Club Estünk vendéglőadója Dr. Nagy Andor, Magyarország bécsi nagykövete volt, a borvacsorán a Dúzsi Tamás Borászat tételeit kóstolhatták meg vendégeink ifj. Dúzsi Tamás ajánlásával.

« 1 A 6 »

Gastro Business Club

Operatív Vezetői Est

2021. 06. 16.

A vezetői klubestre elfogadta meghívásunkat Kementzey Ferenc, a Raiffeisen Bank Zrt. vállalati, pénzpiaci és befektetési banki területért felelős vezérigazgató-helyettese. A Budai Gesztenyés Nagyvendéglő kerthelyiségében a BBQ specialitások egyik klubtagunk, Jagodics a Tamás, a CÉGMENEDZSER Szoftver Kft. ügyvezetője – most “Séfmenedzser” – vezetésével készültek el. A vacsora mellé erdélyi – világ- és európai versenyeken díjnyertes – söröket kínáltunk, majd egy 3 tételes rumkóstolón vehettek részt vendégeink.

« 1 A 4 »

Gastro Business Club

Vitorlás Üzletember Találkozó

2021. 05. 15.

Már május közepén, a balatoni Gastro Business Club Est után megtartottuk az első vitorlás üzleti élményprogramunkat. A tartalmas programot szeptember elején újra megismételjük Balatonfüreden. A kihajózást követően a Balaton közepén ZsuPaté gourmet pástétom kóstolót tartottunk. A finomságok mellé a Tánczos Pince könnyű boraival koccintottunk a vitorlás hajón, amelyeket Tánczos Zoltán borász mutatott be. Az élményvitorlázás után a balatonfüredi Villa Gyetvai hangulatos szecessziós épületének kertjében egy 5 tételes borkóstolóval egybekötött BBQ vacsorával zártuk a hétvégi programunkat.

« 1 A 2 »

Gastro Business Club

Balatoni Üzleti Találkozó – Balatonfüred

2021. 05. 14.

Kárpát-medencei bővítésünk részeként, Dunaszerdahely után a Balaton régiójában tartottuk a GBC üzletember találkozóját, amelyet egy vitorlás élményprogrammal is kiegészítünk. Pénteken, a gyönyörű helyszínen fekvő, szentantalfai Dobosi Birtokközpontban Besenyei Péter műrepülő világbajnok előadását és a networking programot különleges borvacsora egészítette ki. Klaus Deutschmann, Creative Chef fine dining kompozíciója mellett exkluzív pincelátogatással egybekötött 8 tételes borkóstolót tartott Dobosi Győző, a pincészet egyik tulajdonosa, bemutatva többek között a limitált 300 éves évfordulón megjelent dűlő szelekciójukat.

« 1 A 2 »

2020

Gastro Business Club

Executive Est – Budai Gesztenyés Nagyvendéglő

2020. 09. 29.

Az Executive Estünkön Kaszás Zoltán, a T-Systems Magyarország Zrt. korábbi vezérigazgatója, és Dr. Radácsi László, a Budapesti Gazdasági Egyetem stratégiai és innovációs rektorhelyettese voltak a vendégeink.

A Budai Gesztenyés Nagyvendéglő biztosította az esemény helyszínét, ahol vacsora mellé Kiss Gábor borász borait kóstolhattuk.

« 1 A 6 »

Gastro Business Club

Business Club Est – Budai Gesztenyés Nagyvendéglő

2020. 06. 17.

Nagy örömünkre Gastro Business Club Estjén újra személyesen találkozhatunk.

Meghívott vendégelőadóink voltak:
HB Reavis Hungary Kft. jogi vezetője, dr. Fonth Viktor és a beruházási és fejlesztési igazgatója Berényi Zsolt, akik által betekintést nyerhetünk arra, hogy mi is áll a cég versenyképessége és sikeres projektjei hátterében.
Az esemény helyszínét Budai Gesztenyés Nagyvendéglő biztosította, akik a Takler Borbirtok boraihoz hangolva állították össze a vacsorát.

« 1 A 5 »

Gastro Business Club

Gastro Business Club Élményprogram – Gin kóstoló

2020. 03. 11.

A sokszínű gin – 7 tétel, 7 ország, 7 stílus.

Az idei első élményprogramunkon megtudhattuk hogyan és miből készül a gin, és többek között arra is választ kaptunk, miért tartják egészségesebbnek más italoknál. A tematikus kóstolón betekintést kaptunk a párlatok izgalmas világába, megismerkedtünk ginek különböző fajtáival.

« 1 A 3 »

Gastro Business Club

Executive Est – Dunaszerdahely

2020. 03. 06.

Márciusban új régióban, Dunaszerdahelyen is megvalósult a Gastro Business Club első Executive Estje.

A MOL Aréna adott otthont az eseménynek, amelyen panelbeszélgetésünk vendégei voltak Bács Zalán, a Rosatom Central Europe Magyarországi Fióktelepének igazgatója és Világi Oszkár, aki a szlovák Slovnaft Igazgatóságának az elnöke és vezérigazgatója, valamint a MOL Zrt. Csoportszintű Innovációs Üzleti Vezetője.

A Világi Winery boraihoz Bindics Imre, a Villa Rosa és a Hotel Amade Chateau mesterszakácsa alkotta meg a vacsorát.

« 1 A 6 »

Gastro Business Club

VIP Ügyféltalálkozó

2020. 02. 18.

VIP Ügyféltalálkozó eseményt szerveztünk a Club tagjaink és kiemelt partnereink számára.
Gasztronómiai kóstolók mellett (bor, csokoládé, szarvasgomba, libamáj) a New York Palota flying büfé kínálatával vártuk vendégeinket.

Előadóink voltak:

dr. Lőcsei Tamás – PwC Magyarország vezérigazgatója

Nyúl Sándor – Gránit Pólus elnöke; Gránit Bank Felügyelő Bizottság elnöke

Előadás témája: SMART BUSSINESS (cégalapítástól az utódlásig)

Károlyi László – Legrand Zrt. vezérigazgatója

Előadás témája: Crenchmarking ©

« 1 A 5 »

Gastro Business Club

Executive Est

2020. 01. 22.

2020-at nemzetközi gazdasági elemzéssel indítottuk a GBC Executive Esten. János Zsolt, az AL&E Consulting Nemzetközi piaci elemzőjével pénzpiacról, befektetésekről, globális gazdasági trendekről beszélgethettünk.

Buday Péter mesterséf borvacsoráját a Szent Gaál Kastély és Borház borai kísérték Posevitz Ilona borász felvezetésével.

« 1 A 6 »

2019

Gastro Business Club

Operatív Vezetők Találkozója

2019. 12. 11.

A 2019-es év programnaptárát GBC Operatív Vezetők Találkozójával zártuk. Klubalkalmunk meghívott üzleti vendégünk az “Év Beszerzési Menedzsere 2016” díjazott Dominek Ákos, a Dominek&Partners tulajdonosa, gasztronómiai vendégünk pedig Babarczi Szőlőbirtok képviseletében Babarczi Zsuzsanna, borász volt.

A borsor ezúttal is a Budai Gesztenyés Nagyvendéglő falatkáihoz hangoltan készült el a Pannonhalmi Borvidék jellegzetes boraiból.

« 1 A 2 »

Gastro Business Club

Executive Est

2019. 11. 20.

A GBC Executive Estjén Buday Péter mesteri fogásai mellé az évezredes hagyományokra épülő bencés szőlő- és borkultúrát életre hívó Pannonhalmi Főapátság Pincészetének borait kóstolhattuk Liptai Zsolt borász, a Pincészet ügyvezető igazgatójának ajánlásával.

Estünk meghívott vendége a KÉSZ Csoport alapítója és tulajdonosa, Varga Mihály volt.

« 1 A 6 »

Gastro Business Club

Operatív Vezetők Találkozója

2019. 10. 30.

Az októberi GBC Operatív Vezetők Találkozón a Budai Gesztenyés Nagyvendéglő falatkáihoz hangoltan Frittmann Péter, a Pincészet borásza tartott borkóstolót.

Meghívott előadóink Nagy Norbert, a KIA Motors Hungary Kft. ügyvezető igazgatója és Dr. Prohászka Balázs, a Kométa 99’ Zrt. ügyvezető helyettese voltak.

« 1 A 4 »

Élményprogramuk:

Kaviár és pezsgő kóstoló

2019. 10. 10.

A Gastro Business Club Élményprogramjának a BODÓ Galéria és Aukciósház adott otthont, ahol a kaviár világába kalauzolt el bennünket az Aranykaviár Étterem szakértője, Szalay Edina.

A kaviárokhoz többek között Kreinbacher és Taittinger pezsgők mellett province-i sajtokból és olajokból is ízelítőt kaphattunk a Budai Gesztenyés Étterem jóvoltából.

« 1 A 3 »

Gastro Business Club

Executive Est

2019. 09. 25.

Szezonnyitó Executive Klubestünk meghívott vendége Dr. Lőcsei Tamás, a PwC Magyarország vezérigazgatója, meglepetés társadalmi vendégünk pedig Bedő Imre, a Férfiak Klubjának alapítója volt.

Buday Péter mesterséf libamájas borvacsorájához a neves Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet jóvoltából kóstolhattuk meg a villányi borvidék kiváló borait.

« 1 A 4 »

Gastro Business Club

II. Gastro Business Club Szalon

2019. 08. 30.

Idén a BODO Galériában rendeztük meg a Gastro Business Club II. Szalon eseményt. Hagyományteremtő rendezvényünkön szeretnénk minden évben megköszönni társadalmi, üzleti és borgasztronómiai meghívottainknak, hogy jelenlétükkel és értékes előadásukkal hozzájárultak az eseményeink és a klub sikeréhez.

Gasztronómiai különlegességekkel, falatkákkal, bor, csokoládé, szarvasgomba kóstolóval. szalon zenével, valamint 19-20. századi magyar és nemzetközi, nívós festészeti kiállítással vártuk meghívott vendégeinket.

« 1 A 5 »

Gastro Business Club

Operatív Vezetők Találkozója

2019. 06. 19.

A nyári szünet előtti utolsó GBC Operatív Vezetők Találkozóján Fekete Balázs, a Continental Automotive Hungary Kft. vezető HR Business Partnere és Rácz Andrea, a HB Reavis Hungary Marketing & PR Managere voltak a vendégeink.

A Budai Gesztenyés Nagyvendéglő falatkáihoz hangolt borokról Babiczki László gondoskodott.

« 1 A 6 »

Gastro Business Club

Executive Est

2019. 05. 22.

A GBC Executive Est meghívott előadói voltak a Telenor Magyarország csúcsvezetői, Jan Hanuš vezérigazgató, valamint Fülöp Gábor értékesítési és marketing igazgató.

A Buday Péter mesterséf által komponált vacsorát a Figula Pincészet borai kísérték.

« 1 A 6 »

Gastro Business Club

Golf Élményprogram

2019. 04. 26.

A Gastro Business Club következő élményprogramját a Highland Golf Clubba szerveztük.

A golf mini tréning mellett Áts Pince boraihoz gasztronómiai szakértőink a libamáj és szarvasgomba harmóniájának ízvilágába kalauzoltak el bennünket, ahol tokaji aszús, szarvasgombás libamáj parfét és sült libamájat kóstolhattunk.

« 1 A 3 »

Gastro Business Club

Operatív Vezetők találkozója

2019. 04. 17.

Az áprilisi GBC Operatív Vezetők Találkozóján két hazai piacvezető cég szakembereivel beszélgethettünk a panelbeszélgetés során: Ilonczai Tamás Ferenccel, (Marketing Manager) az Autonet Import Kft., valamint Dr. Pápay Zoltán Szilárddal, (Head of Market Management) az Allianz Hungária Zrt. részéről.

A Budai Gesztenyés Nagyvendéglő falatkáit Kiss Gábor villányi pincészetének borai kísérték.

« 1 A 4 »

Gastro Business Club

Executive Est

2019. 03. 27.

Márciusi Executive Estünkön Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. vezérigazgatója nyújtott betekintést az építőipari fejlesztések legújabb trendjeibe.

Az előadását kísérő borvacsorán pedig Buday Péter mesterséf ételei mellé Áts Károly, a nagy múltú Grand Tokaj Pincészet főborászának borait kóstolhattuk.

« 1 A 7 »

Gastro Business Club

Operatív Vezetők találkozója

2019. 02. 20.

Az idei első GBC Operatív Vezetői Találkozó meghívott előadója Szilva Mónika, a Nestlé Hungária Kft. Food Üzletágigazgatója és Nestlé Consumer Marketing Vezetője volt.

A Budai Gesztenyés Nagyvendéglő a Szekszárdi Borvidéken gazdálkodó Bősz Adrián borai mellé készítette el falatkáit, aki első alkalommal mutatkozott be a GBC vendégeinek.

« 1 A 7 »

Gastro Business Club

Executive Est

2019. 01. 23.

A 2019-es év első Executive Klubestjén üzleti meghívottunk volt Petrányi Zoltán, a Ford Petrányi ügyvezető igazgatója és Gál Pál Zoltán, a JET Travel Kft. ügyvezetője, aki a VIMOSZ elnöke is.

Buday Péter mesterséf által komponált borvacsorán pedig Petrányi István, a Petrányi Pince és Borterasz megálmodója vezette be meghívott vendégeinket a csopaki borok világába.

« 1 A 7 »

2018

Gastro Business Club

Operatív Vezetők találkozója

2018. 12. 12.

Az idei év utolsó üzletember találkozóján meghívott előadóink voltak: Dr. Navratil Zsuzsa, a JCDecaux Hungary Zrt. HR igazgatója, valamint Sörényi Attila, a Fundamenta Személyi Bankár vezetője.

Az Operatív Vezetők találkozóján a villányi Tiffán’s Pincészet borai és a Budai Gesztenyés Nagyvendéglő falatkái járultak hozzá a kötetlen networking program hangulatához.

« 1 A 3 »

Gastro Business Club

Executive Est

2018. 11. 21.

Az év utolsó Executive Klubestjén Buday Péter Gere Attila Pincészet boraival harmonizáló vacsora menüt állított össze erre az alkalomra.

Meghívott előadónk volt Körtvélyessy Géza, a Kirchhoff Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

« 1 A 7 »

Gastro Business Club

Operatív Vezetők Találkozója

2018. 10. 17.

Az Operatív vezetők találkozóján előadóként köszönthettük Horváth Magyary Nórát, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatóját.

A Budai Gesztenyéskert séfje a Vesztergombi Pincészet boraihoz hangolt falatkákkal készült.

« 1 A 4 »

Gastro Business Club

Executive Est

2018. 09. 26.

Az új üzleti évet szeptemberben a Gastro Business Clubban Executive Klubestünkkel, a döntéshozó üzletemberek találkozójával kezdtük. Ezen az Esten meghívott vendégünk volt Dr. Tóth Ádám, közjegyző, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnöke.

A Balla Géza Pincészet borai mellé szarvasgombás fogásokat készített Garai Ádám séf, aki a Bocuse d’Oron Széll Tamás segítőjeként szerepelt nagy sikerrel.

« 1 A 7 »

I. Gastro Business Club Szalon

2018. 08. 31.

A Gastro Business Club 5 éves születésnapja alkalmából megnyitottuk a Club első Szalon eseményét. Hagyományteremtő rendezvényünkön szeretnénk ezentúl minden évben megköszönni társadalmi, üzleti és borgasztronómiai meghívottainknak, hogy jelenlétükkel és értékes előadásukkal hozzájárultak az eseményeink és a klub sikeréhez. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezen az estén első alkalommal egymással is találkozhattak az elmúlt 5 év meghívott előadói és a Club tagjai.

Gasztronómiai különlegességekkel, falatkákkal, bor, csokoládé, szarvasgomba kóstolóval valamint szalon zenével és kortárs festészeti kiállítással vártuk meghívott vendégeinket.

« 1 A 11 »

Gastro Business Club Délután

2018. 06. 20.

A Gastro Business Club Délutánunk üzleti meghívottjai voltak: Ludvig Orsolya, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kommunikáció és vállalati kapcsolatok igazgatója, valamint Korcyl Kinga, a Business Drive alapítója, fejlesztési és kiválasztási tanácsadó, ACC nemzetközi executive coach.

A Budai Gesztenyés Nagyvendéglő falatkái Ifj. Kamocsay Ákos pincészet borai mellé készültek erre az alkalomra.

« 1 A 7 »

Interaktív steak sütés élményprogram

2018. 06. 14.

A Gastro Business Club élményprogramján a Budai Gesztenyéskert Nagyvendéglő szakmai vezetésével a steak sütés fortélyaival ismerkedhettünk meg. Séfünk segítségével közösen tatár beefsteaket készítettünk és gasztronómiai titkokat tudhattunk meg arról, hogy mire figyeljünk, ha igazán jó steaket akarunk sütni!

A helyszínen a Gere Tamás és Zsolt Pincészettől Gere Zsolt borász volt a segítségünkre abban, hogy melyik ételhez milyen bor illik a legjobban.

Nincsenek képek ebben a galériában.

Gastro Business Club Est

2018. 05. 23.

A májusi Gastro Business Club Est panelbeszélgetésén vendégként köszönthettük dr. Zolnay Juditot, a Metlife Magyarországi Fióktelep vezérigazgatóját, Király Istvánt, a Vodafone Magyarország Vállalati Szolgáltatások Üzletág vezérigazgató-helyettesét, valamint dr. Tomcsányi Pétert, a Prime Rate Kft. ügyvezető igazgatóját.

A borvacsorára Buday Péter mesterséf a Babits Pincészet boraival harmonizáló menüsort alkotott.

Nincsenek képek ebben a galériában.